pátek 24. dubna 2009

Obshow tour 2009

Tak a máme tu odtajněný termín další dobrodružné výpravy na letošek.
26.6. večer výjezd - 28.6.večer příjezd.
12. 13. nebo 14.6. slavnostní zahajovací a domlouvací oheň. Podolí-zahrada.
Tak co, kdo jede ? Jedná se o vskutku krutý adrenalinový zážitek, který ukojí i ty nejnáročnější rajdry. Neváhejte a přihlaste se co nejdříve, neb tento termín pojme pouze 15 členů.

Opravdu bych se jal vyzkoušet nějakou novou lokalitku, i když invencím, hledajícím best revír se meze nekladou. Stačí předložit lokalizaci s fotogalerií nového fleku, plán cesty, předběžný výsledek rekognoskace, potřebné obšournické převýšení (spíše přenížení), doložené podpisem atestovaného testéra, seznam míst vhodných pro nocování, průměrnou cenu piva v regionu a souhrn kriminality, páchané v okolí za rok 2008.
No a pak už stačí jenom přemluvit nás ostatní...........

Tož pište a hlaste se, trenér

4 komentáře:

Obsournik řekl(a)...

Zdarec
Termín zapisuju krví...a začínám trénovat. A mohu nabídnout z Brnca Berlingo Van - 2 místa a tak 6-8 rozložených kol, spořeba 5 l nafty. A jako vždy bojuji za dřívější odjezd - 25 večer, ať máme dobrou aklimatizaci. Termín je dostatečně dopředu a vzhledem ke vzálenosti lokace a množství společných akcí bych chtěl pobýt s bratry co nejdéle.
thomas václoš

Obsournik řekl(a)...

Jo sorry, ještě je tu zahrádka, ale potřeboval bych nosiče (někde seženu), takže kol mohu nabalit ještě o 2-3 víc
thomas václoš

Anonymní řekl(a)...

čaj, těšim se jak jestrdej a souhlas s Václošem ...co nejdéle. Ja nabízím jezevca s obr spotřebou ale neuvěřitelným potenciálem ..však víte. O Orličky mám velký zájem, ale du s vama do čehokoli. Umím už krásně přeskočit řidítka. Sašin

Anonymní řekl(a)...

fajn "bratři"-Brauny má novýho transportera,takže bučovice+snad Pržskej"Hanzor" se odvezem.
Se těším!e jak jestrdej-Bury